Vandenbempt niet overtuigd van Rode Duivel: Gewoon niet goed genoeg

Vandenbempt niet overtuigd van Rode Duivel: "Gewoon niet goed genoeg"

24-03-2021 19:15
4

De Rode Duivels nemen het woensdagavond op tegen Wales en ook in die partij lijkt Thomas Meunier weer een basisplek te gaan krijgen. Peter Vandenbempt zou die keuze echter niet begrijpen en verkiest Timothy Castagne op die plek.

Voor de radiostem is het duidelijk dat Castagne de voorkeur moet genieten van Roberto Martinez. "De Meunier van nu is gewoon niet goed genoeg. En Castagne is wel heel goed. Voor mij is dit een no-brainer", zegt Vandenbempt bij Sporza.
 
Zo ziet Vandenbempt de rechtsachter dit seizoen toch sukkelen bij Borussia Dortmund. "De verdiensten van Meunier bij de nationale ploeg kunnen niet overschat worden. Hij heeft zich ongelooflijk ontwikkeld. Maar hij heeft een heel moeilijk seizoen. Hij liet slechts heel zelden de beste versie van zichzelf zien", klinkt het.

"Castagne daarentegen heeft dat wel getoond", gaat Vandenbempt verder. "Bij Leicester City, een van de allerbeste clubs in de Premier League. Bovendien heeft hij nog nooit ontgoocheld bij de nationale ploeg", besluit hij.