Robert Page over Rode Duivels: We kunnen hen zeker pijn doen

Robert Page over Rode Duivels: "We kunnen hen zeker pijn doen"

23-03-2021 23:21

Robert Page is de interim-bondscaoch van Wales aangezien dat Ryan Giggs niet beschikbaar is wegens privéredenen. De interim-bondscoach blikt met veel respect vooruit naar het duel tegen de Rode Duivels maar gelooft toch dat Wales niet kansloos is. 

Op de persconferentie daags voor de wedstrijd België - Wales blikt Robert Page vooruit op de wedstrijd met een vleugje geschiedenis. "Op psychologisch vlak kunnen de recente uitslagen tegen België een impact hebben. We hebben veel respect voor België. Het staat niet toevallig op de eerste plaats op de FIFA-ranking. Ze hebben overal kwaliteit, niet alleen in de aanval. Maar we kunnen hen zeker pijn doen", denkt Page.

Het uiteindelijke doel van Page en Wales om zich te kwalificeren voor het WereldKampioenschap in 2022. "We hebben ons voor de tweede opeenvolgende keer geplaatst voor het EK, maar het WK is het grootste. Als we ons zouden kwalificeren, dan zouden we geschiedenis schrijven. De spelers weten wat er op het spel staat", aldus een gemotiveerde interim-bondscoach.