Bale is klaar voor de toekomst: "Bedoeling dat ik terugkeer naar Real Madrid"

23-03-2021 21:10

Woensdagavond ontvangen de Rode Duivels Wales voor hun eerste kwalificatie wedstrijd voor het WK 2022. Wales is een oude bekende, België werd in het EK 2016 uitgeschakeld door Wales aangevoerd door Gareth Bale. De superster van Wales blikt met een klare kijk vooruit op de toekomst.

Gareth Bale wordt momenteel verhuurd door Real Madrid aan zijn ex-club Tottenham Hotspur. Het begin van de flankaanvaller bij de Londense club liep niet van een leien dakje, maar nu begint hij wel op toerental te komen. Dat is goed met het oog op het WK en daarom kwam Bale ook terug naar Tottenham. "De belangrijkste reden dat ik terugkeerde naar de Spurs, was omdat ik weer wou spelen en vooral omdat ik fit wou geraken met het oog op het EK", verklaarde Bale op de persconferentie voor de wedstrijd tegen de Rode Duivels.

Wat de toekomst brengt voor Gareth Bale is duidelijk volgens hem. "Het plan was altijd om na het EK weer terug te keren naar Real Madrid. Ik heb nog altijd een contract van een jaar", aldus Bale.