'Bayat maakt het ook bont in Frankrijk, neus aan neus met clublegende'

'Bayat maakt het ook bont in Frankrijk, neus aan neus met clublegende'

23-03-2021 11:45 Laatste update: 11:46
4

Mogi Bayat heeft een lange arm in België, maar ook in Frankrijk is zijn naam bekend. Hij heeft al heel wat transfers geregeld voor FC Nantes, maar daar liep het afgelopen weekend serieus uit de hand na een late tegengoal. 

Nantes vecht tegen de degradatie en leek een broodnodige zege te pakken tegen Lorient, maar in de slotfase pakte het nog een doelpunt op een verre vrijschop. Doelman Alban Lafont zag er niet goed uit op die fase, en dat zorgde voor een verhitte discussie in de loges. 

Patrice Rio, met 554 wedstrijden een clublegende van FC Nantes, toonde zich erg kritisch voor Lafont. Bayat reageerde en zou volgens France Football zelfs neus aan neus hebben gestaan met Rio. Die doet zelf ook zijn verhaal.

"Ik heb me er durven kwaad maken door met luide stem te zeggen dat Alban Lafont verantwoordelijk was voor die tegengoal. Waarop Mogi, de makelaar die Lafont naar Nantes gebracht heeft, reageerde alsof hij door een wesp gestoken was. De verbale discussie liep inderdaad erg hoog op, maar verder wil ik er niets meer over kwijt. Waldemar Kita (de eigenaar van Nantes, red.) heeft problemen genoeg aan het hoofd. Ik ga er niet nog extra creëren."