Hendry: Ik hoop het Europees Kampioenschap te halen

Hendry: "Ik hoop het Europees Kampioenschap te halen"

21-03-2021 21:47

Jack Hendry is bezig aan een voortreffelijk seizoen samen met KV Oostende. De Schotse centrale verdediger wordt gehuurd van Celtic FC. Hij werd deze interlandbreak opgeroepen voor zijn nationale ploeg en hoopt op meer.

Jack Hendry speelt zeer solide en is belangrijk in het goede seizoen van KV Oostende. Hij is de leider van de defensie en pikt sporadisch eens zijn doelpuntje mee. Zijn prestaties gingen niet onopgemerkt voorbij en hij werd opgeroepen voor de Schotse nationale ploeg. Hendry is vereerd en kijkt uit naar de interlandbreak. "Ik ga alles geven en dan hoop ik dat ik ook voor de EK-selectie in aanmerking kom. Mijn focus ligt op dit moment volledig op de WK-kwalificatie wedstrijden. Naar het WK gaan is ook een ongelofelijk groot doel. Hopelijk kan ik een van deze wedstrijden mezelf laten zien en verover ik zo mijn plekje voor het EK. Want ik kan niet ontkennen dat dat een grote droom is van mij. Schotland is geen vaste klant op grote tornooien dus je moet elke kans die je krijgt, proberen te grijpen", zegt hij op de website van KVO.

Hendry is nog steeds eigendom van Celtic, maar deze week kwam het nieuws dat KV Oostende de onderhandelingen heeft gestart om Hendry defintief over te nemen van Celtic.