KV Mechelen kan niet winnen, maar: Ik moet mijn ploeg feliciteren

KV Mechelen kan niet winnen, maar: "Ik moet mijn ploeg feliciteren"

21-03-2021 19:45 Laatste update: 19:44
1

KV Mechelen is niet verder geraakt dan een 2-2 tegen OH Leuven. Toch is coach Wouter Vrancken niet ontevreden. Zijn spelers hebben duidelijk wel het volle pont gegeven. 

"Het was een heel fysieke wedstrijd, maar ik moet mijn ploeg feliciteren", klinkt het op de officiële website. "We wilden dominant spelen en gaan voor de drie punten. We hebben dat de hele wedstrijd geprobeerd. We konden iets efficiënter zijn, maar het zij zo. Ik vind dat we de drie punten verdienden, maar voetbal loopt niet altijd zoals je wil."

Vrancken had sowieso geen oefenpartijtje verwacht. "Je weet dat als je tegen Leuven speelt, dat het geen makkelijke wedstrijd wordt. Toch hebben we dat goed gedaan. We vonden iedere keer centraal de vrije man en creëerden meer kansen. We gingen er absoluut voor en Leuven ging vooral uit van onze technische fouten."

KV Mechelen had het geluk niet aan haar kant. "Ik vind dat we verdienden om te winnen vandaag. Een paar momenten konden beter voor ons om de omschakeling te vermijden, maar je weet dat ze daar zeer sterk op zijn. Maar ik denk dat we vandaag een zeer sterke wedstrijd spelen."