Moeskroen laat gouden punt liggen in slotfase: Heel erg zuur

Moeskroen laat gouden punt liggen in slotfase: "Heel erg zuur"

21-03-2021 13:15 Laatste update: 13:29
4

Moeskroen kreeg zaterdag een koude douche tegen KV Oostende. In de absolute slotfase kregen de Henegouwers nog de 0-1 binnen. Alessandro Ciranni zat na de match in zak en as. 

"Opnieuw in de laatste minuten een tegengoal krijgen is heel erg zuur", zucht Ciranni bij Sporza"Zeker omdat we hard geknokt hebben om een punt te behalen tegen een sterk Oostende."

Moeskroen neemt op die manier geen afstand van Cercle Brugge, de voorlaatste in het klassement. "We moeten naar onszelf kijken en zoveel mogelijk punten proberen te pakken en dan zullen we wel zien, dat is nu de situatie. We hebben het nog in eigen handen. We hebben getoond dat we tegen Standard kunnen winnen en hebben het alle topclubs dit seizoen al lastig gemaakt. Daar hoort Oostende zeker bij."

De late tegengoal kwam er na een blunder van doelman Hervé Koffi. "Wat met Koffi gebeurde, dat kan iedereen overkomen. Hij heeft ons al het hele seizoen gered", benadrukt Ciranni.

Moeskroen heeft nu nog drie belangrijke wedstrijden voor de boeg. Over twee weken speelt het de een derby op het veld van Sporting Charleroi.