Antwerp gaat uitdaging met Club Brugge weer aan: Het hen lastig maken

Antwerp gaat uitdaging met Club Brugge weer aan: "Het hen lastig maken"

21-03-2021 10:16
24

Club Brugge lijkt niet meer in te halen en is goed op weg om een nieuwe titel te pakken in ons land. Voor Blauw-Zwart de tweede opeenvolgende titel, waardoor Club Brugge ook volgend seizoen weer de te kloppen ploeg zal zijn. Royal Antwerp FC-speler Sander Coopman wil volgend seizoen alvast Club Brugge uitdagen.

Antwerp staat op dit moment al op een tweede plek, maar lijkt ook dit seizoen naast een titel te gaan grijpen. Die moet er volgend seizoen wel aankomen en Coopman zal er alvast alles aan doen om Club Brugge van een nieuwe titel te houden.

"Met alle respect voor de dominantie van Club Brugge, volgend seizoen willen we het Club lastig maken", zegt hij in De Krant van West-Vlaanderen. "Wij gaan dan beter zijn, denk ik, het wordt de uitdaging om dan echt mee te spelen voor de titel", geeft de middenvelder aan.

Het is echter nog onduidelijk hoe Antwerp volgend seizoen voor de dag zal komen. Zo lijken sterkhouders Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani de club te gaan verlaten en is de kans groot dat ook Didier Lamkel Zé vertrekt bij de club.