'Napoli pakt nu wel door en reserveert miljoenenbedrag voor Feyenoorder Senesi'

'Napoli pakt nu wel door en reserveert miljoenenbedrag voor Feyenoorder Senesi'

20-03-2021 16:50

Marcos Senesi staat nog altijd hoog op het wensenlijstje van Napoli. De Italiaanse club gaat ervan uit dat Kalidou Koulibaly na dit seizoen vertrekt en wil dan de verdediger van Feyenoord vastleggen.

Afgelopen zomer wist Napoli al dat het voor Senesi zou gaan als Koulibaly weggekocht werd, maar de Senegalese verdediger bleef en dus werden de transferplannen rond de linksbenige verdediger van Feyenoord nog even in de ijskast gezet. La Gazzetta dello Sport weet nu dat I Partenopei er zo zeker van is dat Koulibaly weggaat, dat de komst van Senesi weer serieus wordt.

De Italianen willen de onderhandelingen met Feyenoord snel weer opstarten en denken genoeg te hebben aan een bedrag van vijftien miljoen om de Argentijn los te weken in Rotterdam-Zuid. De 23-jarige Senesi is ook dit seizoen weer één van de belangrijkste spelers voor Feyenoord en lijkt toe aan een nieuwe stap.

De linksbenige stopper speelde dit seizoen alle 26 competitiewedstrijden voor de Stadionclub en kwam daarin drie keer tot scoren. Vorig seizoen kwam hij ook al in 16 Eredivisieduels in actie.