'KV Oostende probeert seizoensrevelatie langer aan zich te binden'

'KV Oostende probeert seizoensrevelatie langer aan zich te binden'

KV Oostende is bezig aan een fantastisch seizoen en het kan alleen meer beter worden als de Kustboys zich kunnen plaatsen voor Play Off 1. Ondanks dat dit seizoen nog niet gedaan is zijn ze in de bestuurskamer van KV Oostende al volop bezig met volgend seizoen. Zo laat de Britse pers, The Daily Record, weten dat KV Oostende de onderhandelingen heeft gestart met de Celtic FC.

Jack Hendry is een 25 jarige Schotse centrale verdediger die op huurbasis van Celtic bij KV Oostende vertoefde. Hendry kreeg deze week fantastisch nieuws te horen, hij werd voor het eerst in drie jaar voor de Schotse Nationale ploeg werd opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Oostenrijk, Israël en de Faeröer. De 25-jarige Hendry is dit seizoen een van de beste verdedigers in België en heeft een groot aandeel in het goede seizoen van KV Oostende. Door zijn prestatie wierf hij ook veel belangstelling getrokken van topclubs in Engeland, Rusland en Duitsland.

Oostende heeft een vooraf afgesproken vergoeding met Celtic, als onderdeel van hun seizoenshuurovereenkomst, en heeft de eerste optie op de verdediger. Dat akkoord moet de komende weken rond zijn.

Volgens de voorzitter van KV Oostende, Ganaye is het de bedoeling om Hendry definitief over te nemen. "We zijn erg blij met Jack en hij is een van de redenen waarom het team het dit seizoen zo goed doet. We hebben ambities tussen nu en de zomer en dan willen we ons weer versterken voor volgend seizoen en we willen dat Jack een onderdeel van onze opmars wordt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie