KV Mechelen praat met Club Brugge en Celtic: We kunnen niet alle opties lichten

KV Mechelen praat met Club Brugge en Celtic: "We kunnen niet alle opties lichten"

20-03-2021 11:00 Laatste update: 11:03
Jupiler Pro League 3 Reacties

KV Mechelen is na een sterke reeks na Nieuwjaar nog volop in de race voor de top acht. Achter de Kazerne lopen er met Siemen Voet, Ferdy Druijf en Maryan Shved verschillende huurlingen rond. Malinwa beschikt over aan aankooptie, maar er zullen knopen moeten doorgehakt worden.

Zo zal Mechelen financieel niet in staat zijn om alle drie de huurlingen definitief in te lijven. Wouter Vrancken is alvast gecharmeerd door Shved. "Die beslissing ligt niet in mijn handen of die van de club, maar wel in die van zijn club van oorsprong (Celtic, red.). Ik weet dat hij graag wil blijven. Dat gesprek heb ik met hem gehad. Daar ben ik dus honderd procent zeker van. Laat ons hopen dat het in orde kan komen", aldus de Mechelen-coach in Het Nieuwsblad.

Daarnaast lijkt Mechelen ook graag Voet aan boord te houden, die momenteel nog eigendom is van Club Brugge. Druijf is dan weer eigendom van AZ Alkmaar, maar over zijn toekomst is eveneens nog geen duidelijkheid. "Er zijn gesprekken gaande maar het spreekt voor zich dat we niet al die opties kunnen lichten", besluit Vrancken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie