Maes blij met uitstel tegen Waasland-Beveren: De logica gerespecteerd

Maes blij met uitstel tegen Waasland-Beveren: "De logica gerespecteerd"

20-03-2021 10:15
0

De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en STVV werd omwille  van een corona-uitbraak bij de bezoekers uitgesteld naar een latere datum. Even leek de Pro League de partij toch te laten doorgaan, maar Peter Maes is opgelucht dat het niet zo is.

"Donderdagavond ben ik toch even 'zot' geworden in mijn tuinhuis, toen ik hoorde dat er 's vrijdags nog een nieuwe testronde moest gebeuren", aldus de STVV-coach in Het Belang van Limburg. "Bleek dat de Pro League zich op die manier juridisch wilde indekken. De omstandigheden bleven echter dezelfde: wij konden dit weekend niet spelen. Gelukkig is de logica gerespecteerd en moet dat ook niet gebeuren."

Hierdoor kunnen de geteisterde STVV-spelers zolang als nodig uitrusten en in quarantaine blijven. "En dat zal nog wel even zo blijven. Dit weekend krijgen de spelers een individueel trainingsschema mee. En volgende week zal niet veel verschillen van de voorbije week want de tests van vrijdag toonden nog veel positieve gevallen aan. Onze eerste bekommernis is nu uitzoeken hoelang die gevallen nog in quarantaine moeten en welke procedures we moeten volgen", besluit Maes.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie