De Ketelaere meenemen naar het EK is enkel maar tijdswinst voor Martinez

"De Ketelaere meenemen naar het EK is enkel maar tijdswinst voor Martinez"

19-03-2021 17:00
16

Charles De Ketelaere zit opnieuw in de selectie van de Rode Duivels. Dat is natuurlijk nog geen garantie dat de jonge aanvaller er ook op het Europese Kampioenschap zal bij zijn. Hugo Broos roept de bondscoach alvast op om De Ketelaere mee te nemen naar het EK.

"Als je ziet hoe hij zich nu ontwikkelt dan verdient hij die EK-selectie", is Broos duidelijk in Het Laatste Nieuws. "Hij zal deze prestaties wel nog moeten aanhouden maar dat zal geen probleem zijn. De nationale ploeg zal hij op termijn sowieso halen. Wel, dan is hem nu al meenemen enkel maar tijdswinst voor Roberto Martinez. Zich integreren in de groep is belangrijk met het oog op volgende tornooien."

Toch zijn er ook nog een heleboel twijfelaars. Sommige critici vinden dat De Ketelaere nog niet klaar is voor het grotere werk. "Tien à vijftien jaar geleden zaten de talenten van de Gouden Generatie in een zelfde situatie, ook toen was er twijfel. Kijk waar zij nu staan. Die twijfel mag er nu ook zijn, dat is normaal voor een jonge speler. Maar ik vind bijvoorbeeld niet dat we hem mogen afrekenen op zijn statistieken", aldus Broos.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie