‘Tielemans maakt indruk staat voor toptransfer van 40 miljoen euro’

‘Tielemans maakt indruk staat voor toptransfer van 40 miljoen euro’

19-03-2021 10:26
8

Youri Tielemans is dit seizoen uitgegroeid tot één van de absolute smaakmakers van het sterk presterende Leicester City. De voormalige middenvelder van RSC Anderlecht kan volgens Fichajes een toptransfer naar Internazionale maken.

De 23-jarige Tielemans is dit seizoen goed voor zes doelpunten en drie assists in 29 Premier League-matchen en is een onmisbare pion op het middenveld voor Brendan Rodgers. Naar verluidt is het Internazionale van Romelu Lukaku geïnteresseerd in de Rode Duivel.

De Italiaanse topclub zou komende zomer Tielemans willen binnenhalen en heeft alvast 40 miljoen euro gereserveerd om de middenvelder los te weken bij Leicester City. Antonio Conte zou onder de indruk zijn van de technische kwaliteiten van Tielemans en zijn manier om het spel te lezen.

Nieuw contract?
Ondertussen zou Leicester City in februari de onderhandelingen hebben opgestart om het contract van Tielemans open te breken. Er is echter nog geen witte rook en dat geeft Inter hoop. Conte wil dat de Italiaanse club zo snel mogelijk werk maakt van Tielemans.