Tielemans over blessurelast bij Rode Duivels: Dat is zorgwekkend

Tielemans over blessurelast bij Rode Duivels: "Dat is zorgwekkend"

18-03-2021 13:30
14

Raakt Eden Hazard fit voor het aankomende EK? Het ziet er in ieder geval slechter en slechter uit voor de ster van Real Madrid. Youri Tielemans ziet het met lede ogen aan. 

"Ja, het is zorgwekkend", zo geeft Tielemans aan bij RTBF. "Ik praat niet dagelijks met hem, dus ik weet niet wat hij voelt. Maar het is echt heel moeilijk. Het is triest om hem op die manier te zien, want hij is zo goed wanneer hij kan spelen. Hij is ook zo vriendelijk en lacht altijd, het is echt spijtig dat hij in die situatie zit. Ik hoop dat hij snel in vorm zal terugkeren."

Na Axel Witsel is hij de tweede sleutelspeler die onzeker is voor het EK. "Het EK spelen zonder Eden en Axel, twee belangrijke spelers, wordt heel moeilijk. Het zijn twee steunpilaren van het team, zonder hen spelen we heel anders dan mét."

Tielemans heeft zelf ook veel aan Witsel "Witsel is heel belangrijk binnen het team, voor het middenveld en de organisatie. Hij is heel sereen en rustig, we gaan zijn ervaring missen als hij niet meedoet op het EK."