Vertrokken bij Club Brugge, nu is Scholz de beste speler in Denemarken

Vertrokken bij Club Brugge, nu is Scholz de beste speler in Denemarken

17-03-2021 20:15
14

Alexander Scholz heeft zijn vertrek uit België goed verteerd. De voormalige speler van Club Brugge, Standard en KSC Lokeren komt momenteel uit voor FC Midtjylland, waar hij al snel is uitgegroeid tot één van de absolute smaakmakers in de competitie.

Sterker nog, de verdediger werd woensdag uitgeroepen tot de beste speler in de Deense competitie. Een jury, bestaande uit alle coaches in de Deense Super League en de Deense sportjournalisten hebben Scholz op nummer één gezet. 

De centrale verdediger belandde in 2013 in ons land en maakte indruk bij KSC Lokeren. Hij versierde een transfer naar Standard, waar hij ook drie seizoenen voor uitkwam. Daarop trok Scholz naar Club Brugge, maar daar vertrok hij al snel via de achterdeur.

Scholz keerde terug naar Denemarken en ging aan de slag bij FC Midtjylland. Bij de Deense club is hij ook uitgegroeid tot een sterkhouder en vice-kapitein van het team. In 2019-2020 won hij nog de titel met Midtjylland en een jaar eerder de Deense beker. Dit seizoen staat hij op een tweede plek in de stand met Midtjylland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie