Daniel Perez: Bas Dost is een topspits. Ik kijk naar hem op

Daniel Perez: "Bas Dost is een topspits. Ik kijk naar hem op"

Gepubliceerd: woensdag 17 maart 2021 om 18:42wo 17-03-2021 om 18:42

Maandagavond versloeg Club Brugge KAA Gent met een duidelijke 0-4 overwinning. Vooral de tweede helft was Club heer en meester, met dank aan hun aanvallers. Das Dost maakte twee doelpunten en de jonge aanvaller Daniel Pereze lukte zijn eerste voor de hoofdmacht van Club Brugge.

Er werd al veel gezegd en geschreven over de jonge aanvaller Daniel Perez bij Club Brugge. Het feit dat hij stilletjesaan Youssouph Badji achter zich laat in de rangorde is veelzeggend. Toch blijft de Venozolaanse aanvaller bescheiden en leergierig. "Ik weet dat ik nog heel veel moet leren. Daarom kijk ik op training en tijdens een wedstrijd altijd heel goed naar de bewegingen van Bas Dost. Bas is een topspits en ik kijk naar hem op. We trainen heel hard samen en zo hoop ik nog veel vooruitgang te kunnen boeken", zegt Perez aan Sporza

Perez is nog niet zo lang in België en werd aanvankelijk gehaald om te rijpen bij Club NXT in 1B, maar door het uitvallen van Dost en zijn goede prestatie krijgt Perez zijn kans bij de A-kern. "Ik moet ook dankbaar zijn voor het vertrouwen dat ik van de coach krijg. Ik heb me toch al een beetje kunnen aanpassen aan het soms toch wel harde Belgische voetbal. Door hard te werken op training kan dat alleen maar beter gaan", aldus de 19-jarige aanvaller van Club Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws