Anderlecht viert haar 'groene etiket' met wedstrijd voor tien mogelijke gelukkigen

Anderlecht viert haar 'groene etiket' met wedstrijd voor tien mogelijke gelukkigen

17-03-2021 15:10
8

RSC Anderlecht werkt aan de toekomst, in al haar facetten. Ook op het vlak van energieverbruik hopen de Brusselaars hun tijd mee te gaan. Daarom zet het volop in op groene energie. Aangezien dat plan gunstig evolueert, heeft Anderlecht een mooie wedstrijd uitgeschreven voor haar fans.

Tien gelukkigen kunnen immers een jaar lang gratis energie winnen op kosten van hun favoriete club, laat Anderlecht weten via de eigen website. In een ludiek filmpje demonstreren onder meer Albert Sambi Lokonga en Anouar El Hadj hoe dat in zijn werk gaat. De energie die de tien winnaars in de wacht slepen, komt rechtstreeks van het Lotto Park. 

Dat komt door de recente investering in zonnepanelen. 'Brusol, de recentste partner van RSC Anderlecht, heeft van het Lotto Park een van de groenste stadions van het land gemaakt. Met alle zonnepanelen op het Lotto Park en de RSCA Belfius Academy heeft paars-wit nu een heel voetbalveld aan zonnepanelen, goed voor bijna 7000m2. Dat is het equivalent van een jaarverbruik van 250 Brusselse gezinnen', beschrijft Anderlecht.