La Gazzetta: Juventus heeft 92 miljoen euro over voor drietal versterkingen

La Gazzetta: Juventus heeft 92 miljoen euro over voor drietal versterkingen

17-03-2021 15:00 Laatste update: 15:07
0

Juventus is niet van plan om stil te gaan zitten tijdens de zomerse transferperiode. Volgens La Gazzetta dello Sport wil de Italiaanse grootmacht Arek Milik, Robin Gosens en Manuel Locatelli naar Turijn halen. Juventus zou 92 miljoen euro beschikbaar hebben voor versterkingen.

Technisch directeur Fabio Paratici wil de selectie van De Oude Dame aankomende zomer flink gaan versterken. Gosens moet kwaliteit toevoegen als linksback: Atalanta vraagt volgens La Gazzetta ongeveer veertig miljoen euro voor de Duitse verdediger. De veelzijdigheid van Gosens spreekt in zijn voordeel: hij kan ook als middenvelder uit de voeten. Atalanta wil Gosens deze zomer verkopen om te voorkomen dat hij in 2022 transfervrij de deur uitloopt.

Juventus heeft ook veertig miljoen euro klaarliggen voor Manuel Locatelli, de smaakmaker van Sassuolo. De 23-jarige middenvelder staat nog tot medio 2023 onder contract en werd eerder al in verband gebracht met AC Milan.

De derde naam die hoog op het verlanglijstje staat van Juventus is Arkadiusz Milik. De Poolse spits van Napoli, inmiddels op huurbasis actief bij Olympique Marseille, is aanzienlijk goedkoper en moet ongeveer twaalf miljoen euro kosten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie