Ex-speler van Anderlecht looft Club: Een club die waanzinnig goed wordt geleid

Ex-speler van Anderlecht looft Club: "Een club die waanzinnig goed wordt geleid"

16-03-2021 23:14 Laatste update: 22:45
8

Club Brugge telt 19 punten voorsprong in de Jupiler Pro League op de eerste achtervolger. De titel kwijtspelen zou een huzarenstukje zijn, maar Club wil meer. Vooral op Europees vlak wil het nog stappen zetten. Daarvoor trekt Blauw-Zwart de transfermarkt op. Club heeft twee talenten vanuit Denemarken op het oog.

De fiere leider van de Belgische competitie zou interesse hebben in Jesper Lindström en Morten Frendrup, twee jonge talenten van de Deense leider Brondby. Beide spelers zijn jonge middenvelders maar hun komst zal niet zo simpel zijn, want hun transferwaardes worden nu al op enkele miljoenen geschat. Een ex-speler van Anderlecht lijkt de taak van Club nu nog wat moeilijker te maken.

Tipsbladet, een Deens forum, ging te rade bij Per Frimann, die van 1982 tot 1989 in het Astridpark speelde en tegenwoordig analist is. "Brondby moet een goede prijs voor hen vragen", vertelt hij. "Want Club Brugge heeft nu het geld om erop uit te gaan en de grootste talenten van Scandinavië op te halen. Het is een club die waanzinnig goed wordt gerund en financieel staan ze erg sterk", aldus Frimann.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie