Mbenza had contacten met JPL-clubs: “Ik was erg geïnteresseerd in Anderlecht”

Mbenza had contacten met JPL-clubs: “Ik was erg geïnteresseerd in Anderlecht”

Gepubliceerd: dinsdag 16 maart 2021 om 08:28di 16-03-2021 om 08:28

Isaac Mbenza speelt bij Huddersfield in de Championship. Afgelopen zomer kon de Belgische winger echter terugkeren naar de Jupiler Pro League. In het verleden stond hij onder contract bij Standard Luik.

Tegenover La Dernière Heure laat Mbenza zich uit over de interesse van onder meer RSC Anderlecht, Club Brugge en Royal Antwerp FC. “Er zijn contacten geweest. Het meest concreet was Anderlecht. Ik was erg enthousiast om terug in België te komen voetballen. En Anderlecht, ik was erg geïnteresseerd in Anderlecht.”

“Ik had contact met sportief directeur Peter Verbeke, Vincent Kompany en een beetje met Frank Vercauteren die toen de coach was. We hebben gepraat, maar uiteindelijk is er niets van gekomen.” Mbenza was teleurgesteld. “Ja want ik wilde naar Anderlecht, hoewel ik in het verleden voor Standard heb gespeeld.”

“Ik zie dat niet als verraad omdat je niet kan zeggen dat mijn tijd op Sclessin belangrijk was, want ik was er niet goed. Ik zag veel positieve dingen over terugkeren naar België, vooral dicht bij mijn familie zijn was een factor. Ik zou begeleid worden door mensen die voetbal kennen, zoals Vincent Kompany. Het was verleidelijk”, aldus Mbenza.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Had Mbenza een aanwinst geweest voor Anderlecht?

Ja
63%
Nee
37%
(164 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws