Waarschuwing voor Bosz bij Leverkusen: 'Ondanks steun, willen we het anders zien'

Waarschuwing voor Bosz bij Leverkusen: 'Ondanks steun, willen we het anders zien'

16-03-2021 10:11 Laatste update: 07:36
0

Bayer Leverkusen-directeur Rudi Völler heeft de druk op trainer Peter Bosz opgevoerd. In een interview met Kicker geeft hij aan dat Bosz gesteund wordt door het bestuur na de mindere resultaten van de laatste tijd, maar de club verwacht de komende weken wél dat de ploeg resultaten gaat behalen.

"Hij weet, ondanks alle waardering en steun, dat we het anders willen zien", vertelt Völler in gesprek met Kicker. "We staan op de zesde plaats, maar hebben nog steeds de aansluiting met plek vier. Er zijn echter veel teams die achter ons terrein goed hebben gemaakt. We moeten voorzichtig zijn. De afgelopen weken lagen de wedstrijden dicht bij elkaar. Ik wil het niet verdoezelen."

Leverkusen verloor afgelopen weekend met 2-1 van degradatiekandidaat Arminia Bielefeld. De reeks van Die Werkself is niet best: slechts twee van de laatste tien wedstrijden werden winnen afgesloten. De druk op Bosz wordt opgevoerd, maar Völler geeft aan dat de club nog steeds 'het volste vertrouwen' in de Nederlander heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie