Verrips (ex-KV Mechelen toont ambitie: 'Keeper van Oranje worden'

Verrips (ex-KV Mechelen toont ambitie: 'Keeper van Oranje worden'

15-03-2021 13:10 Laatste update: 13:10
Eredivisie 4 Reacties

Michael Verrips heeft grote ambities. Als het aan de 24-jarige doelman van FC Emmen ligt, keept hij binnen drie jaar in het Nederlands elftal.

Emmen huurt Verrips in de tweede seizoenshelft van Premier League-club Sheffield United. Ondanks het feit dat de club uit Drenthe nog steeds laatste staat, krijgt de keeper lovende kritieken. Wel verslikte hij zich anderhalve week tegen Sparta (1-1). "Dat mag me niet overkomen", reageert de ex-doelman van KV Mechelen in een interview met Voetbal International.

Hij is niet naar Emmen gekomen om 'de grote jongen uit de Premier League uit te hangen', benadrukt Verrips. "Ik ben hier gekomen om deze club te helpen. Het zit niet in mij te denken: Ik keep hier mijn wedstrijdjes en daarna ben ik weg. Ik wil deze mensen helpen en FC Emmen in de Eredivisie houden. Als dat niet lukt, is mijn missie sowieso niet geslaagd. Hoeveel goede wedstrijden ik ook keep."

Als keeper van MVV voorspelde Verrips in 2017 dat hij binnen drie jaar bij een Premier League-club zou tekenen. Het volgende driejarenplan zit alweer in zijn hoofd. "Binnen drie jaar wil ik voor een grote Europese club spelen en Oranje halen. Inderdaad ambitieus, maar het zit erin en ik ga er alles aan doen om het te halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie