Benteke over terugkeer naar JPL: “Doet me plezier dat ze nog aan me denken

Benteke over terugkeer naar JPL: “Doet me plezier dat ze nog aan me denken"

13-03-2021 14:14
2

Christan Benteke werd al een paar keer met een terugkeer naar de Jupiler Pro League in verband gebracht. De aanvaller zit echter nog steeds bij Crystal Palace. Tegenover Het Laatste Nieuws laat de Rode Duivel zich uit over zijn toekomst.

“Ik wil me nog een keer bij een topclub meten”, antwoordt Benteke op de optie Jupiler Pro League. Elke mercato wordt hij wel aan een terugkeer naar de Belgische velden gelinkt. “Dat is niet onlogisch hé. Dat gebeurt ook bij andere Belgen die weinig spelen in het buitenland. De voorbije jaren zijn er heel wat Duivels teruggekeerd: Nacer Chadli, Simon Mignolet, Kevin Mirallas, Steven Defour, … Het doet me plezier dat ze nog aan mij denken.”

Benteke bevestigt dat Club Brugge concreet was, maar dat een terugkeer te vroeg was. Van Antwerp daarentegen was Benteke nooit op de hoogte. “Non. Mijn agent, Kismet Eris, valt me alleen lastig als iets echt concreet is. Alles passeert langs hem. In de whatsappgroep posten mijn vrienden wel eens een geruchten. Vaak komen zij met dingen waar ik zelfs niets van weet.”