Mitrovic maakt rentree bij Club Brugge: Eindelijk ben ik verlost uit mijn lijden

Mitrovic maakt rentree bij Club Brugge: "Eindelijk ben ik verlost uit mijn lijden"

Club Brugge kon vrijdagavond geen elfde zege op rij pakken op het veld van Sporting Charleroi. Toch was er ook positief nieuws te rapen, want Matej Mitrovic mocht voor het eerst in meer dan een jaar weer een wedstrijd op het hoogste niveau voetballen na blessureleed.

Enkele weken geleden speelde Mitrovic wel al mee in de beker tegen Olsa Brakel, maar de Club Brugge-verdediger ziet deze wedstrijd als zijn echte terugkeer. Het waren echter lange maanden voor de Kroaat. "Een stukje been werd verwijderd en er werden enkele schroeven aangebracht", vertelt Mitrovic in Het Nieuwsblad.

De komende periode hoopt Mitrovic zich weer helemaal in de gratie van zijn trainer te spelen. "Nu is het probleem volledig van de baan. Eindelijk ben ik verlost uit mijn lijden. Of het een zware periode was? Leuk was het niet, maar gelukkig ben ik mentaal sterk. Ik heb altijd wel geloofd dat het uiteindelijk goed zou komen. Nu wil ik opbouwen en zo veel mogelijk wedstrijden spelen."

Tegen Charleroi was Mitrovic alvast niet ontevreden over zijn persoonlijke prestatie, al had hij natuurlijk liever de drie punten mee naar Brugge genomen. "Over mijn wedstrijd ben ik tevreden, al is het jammer dat we de drie punten niet veiligstellen. Tegen Gent moeten we dat herstellen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie