Anderlecht wil kortste weg naar Europa: Alle inkomsten zijn welkom

Anderlecht wil kortste weg naar Europa: "Alle inkomsten zijn welkom"

12-03-2021 12:45 Laatste update: 12:46
5

Vincent Kompany heeft een persconferentie gegeven voor de bekerclash tegen KRC Genk. De coach van Anderlecht is duidelijk: deze match is van levensbelang. 

Anderlecht pakte in de competitie zes op zes tegen KRC Genk, maar dat maakt weinig uit. "Het is een andere wedstrijd, het is de beker en bovendien speelt KRC Genk nu een ander systeem. Het is een ploeg met veel kwaliteiten en dus wordt het moeilijk, ook al hebben we van hen gewonnen in de competitie."

De Croky Cup kan cruciaal worden voor Anderlecht. "Het valt niet te ontkennen dat dit één van de matchen van het jaar is", geeft Kompany aan. "Mijn mentaliteit is om iedere match de match van het jaar te maken, maar dit is voor beide clubs misschien nog belangrijker dan gewoonlijk."

Een Europees avontuur zou Anderlecht ook wat geld kunnen opleveren. "Alle extra inkomsten zijn welkom en kunnen een groot verschil maken. Als we ons plaatsen voor Europa zal dat niet alles veranderen, maar het kan de club wel helpen in het realiseren van haar ambities."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie