KV Oostende op weg naar stunt: We hebben alles in eigen handen

KV Oostende op weg naar stunt: "We hebben alles in eigen handen"

12-03-2021 13:00 Laatste update: 12:54
0

KV Oostende werd voor het seizoen getipt als degradatiekandidaat, maar dat draait heel anders uit. De kustploeg heeft uitzicht op Play-Off 1. Doelman Guillaume Hubert is alvast klaar om zich te meten met de besten. 

"In ons hoofd zat top acht, daar kunnen we blij mee zijn. Maar een topvoetballer wil uiteindelijk altijd méér. En dan kom je uit bij Play-Off 1", geeft Hubert aan bij Sport/Voetbalmagazine. 

"Waarom niet, we zijn sportlui, je moet het hoogste willen. En misschien zou het ook niet slecht zijn dat het kleine Oostende daar straks de groten wat gaat ambeteren. De titelstrijd is beslecht, in mijn ogen toch, maar daarna kan alles. Het zal niet gemakkelijk worden, maar ons lot ligt in onze handen."

Alexander Blessin heeft zich alvast ontpopt tot succescoach. "De coach staat heel dicht bij zijn spelers en is direct in zijn communicatie. Als er iets is, hoor je dat onmiddellijk. Het vertrouwen dat hij geeft, is een factor in dit succes. Niet alleen zijn vertrouwen in mij, maar in heel de ploeg", besluit Hubert. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie