Vranjes spreekt open over Anderlecht: “Ik heb daar geen toekomst meer”

Vranjes spreekt open over Anderlecht: “Ik heb daar geen toekomst meer”

12-03-2021 07:27
8

Ognjen Vranjes speelt momenteel op uitleenbasis bij Sporting Charleroi. De verdediger staat nog onder contract bij RSC Anderlecht en laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over de situatie.

"Kon ik de tijd maar terugdraaien", begint Vranjes. "Ik ben gelukkig", zegt Vranjes, en tegelijk ontgoocheld, "want ik kan maar niet snappen wat er bij Anderlecht gebeurd is." Anderlecht haalde Vranjes in juli vroegtijdig terug van een uitleenbeurt aan oude liefde AEK Athene.

"Met de belofte op speelkansen, maar toen het seizoen begon, was ik er niet bij. Pas toen Cobbaut zich blesseerde, mocht ik meedoen. Naar mijn gevoel zou dat sowieso slechts tijdelijk zijn. Toegegeven, ik was niet top. Maar ik was ook niet slechter dan de rest. (lacht) We gaan toch niet zeggen dat ik in België geen meerwaarde ben? Ik weet wat ik kan."

Vranjes heeft naar eigen zeggen geen toekomst meer bij Anderlecht. "It's over. Ik heb geen toekomst bij Anderlecht. Kon ik de tijd maar terugdraaien. (zucht) Dan was ik waarschijnlijk nooit naar Anderlecht gekomen."