Club Brugge heeft er een nieuwe spits bij, Perez maakt indruk op Clement

Club Brugge heeft er een nieuwe spits bij, Perez maakt indruk op Clement

Gepubliceerd: donderdag 11 maart 2021 om 18:28do 11-03-2021 om 18:28

De Belgische voetbalwereld maakte afgelopen week helemaal kennis met Daniel Perez. De jonge spits kreeg een kans bij Club Brugge en wist Philippe Clement te overtuigen. Krijgt hij nu meer speelminuten?

Perez viel in de beker tegen Standard in en deed dat nog eens over tegen Zulte Waregem. Na amper een half uur voetballen verving hij de teleurstellende Youssouph Badji. Club Brugge-trainer Philippe Clement is alvast onder de indruk.

"Zijn grootste troeven? Zijn werkkracht", geeft Clement aan op zijn persconferentie. "En hij voelt goed aan wanneer hij moet afhaken of diep gaan. En zijn integratie loopt héél goed, ondanks het feit dat hij van Zuid-Amerika komt", klinkt het.

Bij de A-kern
Perez kwam één keer uit voor Club NXT, maar nu lijkt Club Brugge A er al een nieuwe spits bij te hebben. "Zowel Badji als Pérez zijn amper negentien jaar", vervolgt Clement. "Al heeft Daniel wel al even bij een eerste ploeg gespeeld in zijn thuisland."

"Beiden hebben kwaliteiten én heel wat werkpunten. Het potentieel is wel aanwezig, en als ze hard werken kunnen ze ooit uitgroeien tot vaste waarde bij Club", besluit Clement.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws