UPDATE: 'Nog een extra Engelse club denkt aan Hendry van KV Oostende'

UPDATE: 'Nog een extra Engelse club denkt aan Hendry van KV Oostende'

11-03-2021 18:12 Laatste update: 20:15
5

KV Oostende is één van de grote revelaties dit seizoen en heeft heel wat onverwachte uitblinkers rondlopen in de kern. Daar is Jack Hendry er één van. De Schot wordt gehuurd van Celtic FC, maar kan KV Oostende nog flink wat geld opleveren.

Hendry ontpopte zich al snel tot een sterkhouder van KV Oostende en lijkt zich ook serieus in de kijker gespeeld te hebben van verschillende buitenlandse clubs. KV Oostende heeft momenteel een aankoopoptie van zo'n twee miljoen euro voor Hendry en er bestaat nog maar weinig twijfel over dat de club die ook zal lichten. Zo meldt 90min.

KV Oostende kan namelijk nog een flinke som verdienen aan Hendry, die wordt gevolgd door enkele Engelse clubs uit de Premier League. De kustploeg staat ook niet weigerachtig tegenover een vertrek, maar vraagt wel de absolute jackpot. Het verlangt naar verluidt maar liefst twaalf miljoen euro voor Hendry.

Het lijstje met geïnteresseerde Engelse clubs is ook lang. Zo tonen onder andere Burnley, Aston Villa, Brighton, Wolverhampton, Leicester City, West Ham, Crystal Palace en Newcastle United Hendry op het lijstje staan.

Update: Aan interesse voor Hendry is er duidelijk geen gebrek. Volgens Yorkshire Live mag ook Sheffield United aan het lange lijstje van club die interesse in Hendry tonen worden toegevoegd. In de Premier League staat Sheffield United momenteel op de 20e en laatste plaats.