'Chelsea speelt in op vertrek Pulisic en aast op geboren prijzenpakker Bayern'

'Chelsea speelt in op vertrek Pulisic en aast op geboren prijzenpakker Bayern'

11-03-2021 15:36 Laatste update: 15:36

Chelsea heeft Kingsley Coman op de radar staan. Dat meldt The Daily Mail donderdag. De Franse vleugelaanvaller van Bayern München is kandidaat om Christian Pulisic te vervangen.

Chelsea geldt volgens The Daily Mail als een 'long-term admirer' van Coman. De 24-jarige Fransman stond al op het lijstje van The Blues toen Callum Hudson-Odoi op weg leek naar Bayern München in 2019. Het Engelse toptalent bleef uiteindelijk, waardoor ook de komst van Coman van de baan was.

Nu zingt de naam van de Bayern-aanvaller weer rond op Stamford Bridge. Het heeft alles te maken met het mogelijke vertrek van Pulisic, die nog niet één basisplaats heeft gekregen van de nieuwe manager Thomas Tuchel. Liverpool, Manchester United én Bayern München overwegen de Amerikaanse dribbelaar te verlossen van Chelsea, meldden de Britse tabloids eerder deze week.

Coman zou een 'prime candidate' zijn om Pulisic op zijn beurt weer op te volgen bij Chelsea. Hij maakte afgelopen zomer de enige goal voor Bayern in de Champions League-finale tegen Paris Saint-Germain. Coman is sowieso een garantie voor prijzen: door periodes bij PSG, Juventus en Bayern heeft hij op 24-jarige leeftijd al 23 hoofdprijzen gewonnen.