Klopp is 'niet gek': 'Lijkt er niet op dat Liverpool de Champions League wint'

Klopp is 'niet gek': 'Lijkt er niet op dat Liverpool de Champions League wint'

11-03-2021 15:12 Laatste update: 15:09
Premier League 1 Reacties

Liverpool-manager Jürgen Klopp blijft, ondanks het bereiken van de kwartfinales in de Champions League, bescheiden over de titelkansen van Liverpool in het miljardenbal. Na een dramatische reeks in de Premier League, wist Liverpool woensdagavond eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen.

In de retrun tegen RB Leipzig, gespeeld in de Puskás Aréna in Boedapest, werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van Mohamed Salah en Sadio Mané. "Je doet alleen mee aan dit toernooi om het te winnen. Maar ik ben niet gek en ik weet dat het er niet op lijkt dat we de Champions League gaan winnen als je naar onze prestaties van dit seizoen kijkt", aldus de Duitse trainer.

Mede door een blessuregolf bij The Reds vallen de behaalde resultaten dit seizoen tegen. Desondanks blijft Klopp strijdbaar. "We gaan er gewoon vol voor en dan zien we wel wat er mogelijk is voor ons. In de volgende ronde zal het hoe dan ook al erg zwaar worden. We gaan er goed voor zitten bij de loting. Verder kijken we nog niet vooruit.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie