Kan Club nog cashen op Krmencik? De beste wintertransfer van PAOK

Kan Club nog cashen op Krmencik? "De beste wintertransfer van PAOK"

11-03-2021 10:00 Laatste update: 23:25
Super League (Griekenland) 3 Reacties

Michael Krmencik ruilde afgelopen winter Club Brugge in voor het Griekse PAOK. De club huurt Krmencik tot het einde van het seizoen maar bedong ook een aankoopoptie. In Brugge hopen ze gretig dat de Grieken die aankoopclausule ook activeren. Of het effectief zover komt is koffiedikkijken, VoetbalPrimeur.be ging echter al eens de temperatuur opmeten in Griekenland.

Het zelfvertrouwen van Krmencik bereikte in ons land een absoluut dieptepunt. In Griekenland lijkt de Tsjech het spelplezier echter weer te hebben teruggevonden. Doelpunten regent het nog niet, Krmencik is desondanks wel een gewaardeerde basisspeler bij de nummer vier in Griekenland.

"Hij doet het niet slecht in Griekenland", vertelt Alain Anastasakis, PAOK-kenner en voetbaljournalist, in een exclusief gesprek. "Krmencik was niet echt het profiel dat PAOK voor ogen had, toch is hij uitgegroeid tot de beste transfer die we hebben gedaan deze winter. Griekenland is een fysiek sterke competitie maar hij heeft de kwaliteiten om dat aan te kunnen."

Bij PAOK wordt de lange Tsjech dan ook ten zeerste geapprecieerd. "De supporters zien hem graag bezig. Zeker omdat het contrast in mentaliteit met zijn voorganger erg groot is, dan heb je meteen een streepje voor natuurlijk. Misschien dat sommige supporters er geen speler in zien die ons kan helpen op de lange termijn, maar het merendeel zou hem er volgend jaar nog graag bij hebben", vervolgt Anastasakis.

Dan rest de vraag natuurlijk of PAOK ook effectief Krmencik zal overkopen van Club Brugge. De vraagprijs is alvast niet min, Club zou iets minder dan vijf miljoen euro verlangen. "Dat is een lastige vraag omdat het van veel factoren afhangt. PAOK plant echter om enkele aanvallers van de hand te doen. Als PAOK daarbovenop Europees speelt zou het in principe geen enkel probleem mogen zijn om Krmencik aan te trekken", besluit de journalist. De Club-fans weten dus voor welke ploeg ze moeten supporteren in Griekenland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie