De Bruyne overtuigt Engelse pers bij Man City opnieuw: 'Een meester'

De Bruyne overtuigt Engelse pers bij Man City opnieuw: 'Een meester'

10-03-2021 21:44 Laatste update: 21:24
6

Manchester City kende woensdagavond geen problemen met Southampton en haalde het met overtuigende 5-2 cijfers. In die overwinning was Kevin De Bruyne één van de grote uitblinkers met twee doelpunten. Het leverde hem ook flink wat lof op.

Bij Football Critic was men helemaal overtuigd van De Bruyne en bekroonde men hem tot de Man van de Match met een 8,8 op 10. 'Hij toonde nog maar eens hoe belangrijk hij is voor dit team met een sterke prestatie op het middenveld', schrijft men.

Manchester Evening News was iets voorzichtiger en gaf De Bruyne 'maar' een 7. Daarmee was hij wel nog steeds één van de beste Citizens. 'Hij scoorde twee keer, maar miste zijn eerste wel bijna. De Bruyne zag er beter uit dan op zondag, al is het nog steeds niet de beste De Bruyne.' BBC vond hem dan weer één van de beste spelers op het veld, net achter Riyad Mahrez en Phil Foden.

Statistiekenbureau Opta Joe zag De Bruyne zijn statistieken dan weer wat aandikken. 'Hij is sinds het seizoen 2015-2016 maar één van drie spelers die voor veertig assists én doelpunten kon zorgen in de Premier League. Meester', klinkt het.

Tenslote kwam 10bet nog met een indrukwekkende statistiek en wist het te melden dat Kevin De Bruyne inmiddels meer doelpunten in de Premier League heeft gescoord dan Man United-legende Roy Keane.