Hubert kreeg geen kansen bij Club Brugge: Had niets met voetbal te maken

Hubert kreeg geen kansen bij Club Brugge: "Had niets met voetbal te maken"

10-03-2021 21:27
3

Club Brugge heeft met Simon Mignolet na jaren zoeken het doelmannenprobleem helemaal weten op te lossen. Na het vertrek van Mathew Ryan zocht Club Brugge lang naar een opvolger. Guillaume Hubert was één van de kanshebbers, maar wist nooit te overtuigen. Hij blikt nu terug.

Hubert werd in 2017 door Club Brugge overgenomen van Standard. In twee seizoenen kwam hij amper aan vier wedstrijden alvorens uitgeleend te worden aan Cercle Brugge. Afgelopen zomer koos hij dan voor een vertrek naar KV Oostende, waar hij nu wel een basispion is geworden.

Bij Club Brugge kreeg hij dus ook nooit de kans om zich helemaal te bewijzen. "Het waren bizarre omstandigheden, die vaak niks met voetbal te maken hadden", geeft Hubert aan bij Sport/Voetbalmagazine. "Er deden allerlei verhalen de ronde. Welke? Ach. Ik geef niet graag kritiek, maar het was een zeer moeilijke situatie", blijft Hubert nog mysterieus.

Inmiddels is hij met KV Oostende wel goed op weg om Play-Off 1 te halen. Bij KV Oostende stond hij dit seizoen 29 keer onder de lat. Hij slikte 38 doelpunten en hield zes keer de nul.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie