'Club Brugge maakt werk van komst Bröndby-talenten Lindström en Frendrup'

'Club Brugge maakt werk van komst Bröndby-talenten Lindström en Frendrup'

10-03-2021 16:01
4

Club Brugge haalde de laatste jaren meermaals enkele jonge spelers weg om ze uiteindelijk door te verkopen naar een grotere buitenlandse club. Dat gebeurde onder andere met Arnaut Danjuma, Jos Izquierdo en lijkt ook met Noa Lang te gaan gebeuren. Club Brugge met Jesper Lindström en Morten Frendrup de twee volgende groeibriljanten gevonden te hebben.

Bij het Deense Nordicbet valt de lezen dat de twee talentvolle Denen zich in de kijker hebben gespeeld van Club Brugge. Lindström (21) en Frendrup (19) zijn vaste waarden bij de Deense leider Bröndby, maar kunnen komende zomer de overstap naar België maken.

De 21-jarige Lindström is een offensieve middenvelder die dit seizoen met negen doelpunten en zes assists wist uit te blinken voor Bröndby. Hij maakte inmiddels ook al zijn debuut voor de nationale ploeg van Denemarken en lijkt klaar voor een staf hogerop.

Frendrup staat een plekje lager op het middenveld en is eerder defensief gericht. Bij Club Brugge lijkt men zo al te zoeken naar mogelijke concurrenten voor Eder Balanta en Mats Rits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie