Haaland neemt zoete wraak op Sevilla-doelman: 'Ik heb hem hetzelfde verteld'

Haaland neemt zoete wraak op Sevilla-doelman: 'Ik heb hem hetzelfde verteld'

10-03-2021 07:14

Volgens Erling Haaland schreeuwde Sevilla-doelman Yassine Bounou iets naar hem, voordat hij zijn strafschop in eerste instantie miste. Haaland mocht de penalty echter opnieuw nemen en nam zoete wraak op Bounou.

"De doelman (Bounou, red.) schreeuwde naar me toen hij de penalty redde", vertelt Haaland in gesprek met de Duitse tak van Sky Sports. "Ik dacht: wauw, ik hoop dat ik nog een doelpunt voor je kan maken. En dat deed ik. Om eerlijk te zijn was ik wel een beetje nerveus voor de tweede penalty." Wat Bounou precies naar Haaland riep, weet de Noorse spits niet precies. "Ik heb geen idee, ik heb hem hetzelfde verteld als hij mij vertelde. Ik weet niet wat het betekent. Misschien is er in deze wereld toch karma."

De treffer waar Haaland het over heeft, kwam op een bijzondere manier tot stand. Eerst leek de doelpuntenmaker al zijn tweede treffer van de avond te maken, alleen werd die door de VAR afgekeurd. Er was in aanloop naar de goal een overtreding gemaakt op de Noor. In plaats daarvan mocht Haaland een penalty nemen, maar die miste hij. De twintigjarige spits mocht de penalty echter opnieuw nemen, omdat Sevilla-doelman Yassine Bounou te vroeg van zijn lijn stapte. In tweede instantie schoot Haaland de penalty wél binnen.