De Mos vreest voor nieuwe Bakkali: Ze worden als prinsjes behandeld

De Mos vreest voor nieuwe Bakkali: "Ze worden als prinsjes behandeld"

Gepubliceerd: dinsdag 9 maart 2021 om 11:30di 09-03-2021 om 11:30

Laatste update: dinsdag 9 maart 2021 om 11:37di 09-03-2021 om 11:37

Het klikt niet meer tussen PSV en aanstormend talent Mohamed Ihattaren. Aad de Mos maakt meteen de vergelijking met Zakaria Bakkali, die nu door Anderlecht wordt verhuurd aan Beerschot. 

De Mos hoopt dat Ihattaren geen nieuwe Bakkali wordt. "Spelers van Marokkaanse origine moet je hard aanpakken, dat willen ze zelf ook", vertelt De Mos aan Algemeen Dagblad. "Bij PSV gebeurde juist het tegenovergestelde. Ze werden als prinsjes behandeld. Als Bakkali een goede wedstrijd had gespeeld in de jeugd hoefde hij niet met de spelersbus terug, maar mocht hij lekker met zijn vader in de auto naar huis rijden."

Met Ihattaren gebeurde hetzelfde. "Als Ihattaren te dik op de club kwam, mocht hij tóch gewoon mee naar jeugdtoernooien. Op zo’n manier kweek je natuurlijk nooit de hardheid en mentaliteit die nodig is op topniveau. Dat zie je nu terug. Als Ihattaren zijn gedrag niet snel verandert en hij met een zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) blijft werken die hem geen spiegel voor houdt, is Ihattaren het volgende talent over wie we straks niets meer horen."

Bakkali ligt nog onder contract bij Anderlecht, maar zit nu bij Beerschot. Hij wacht nog wel op zijn eerste speelminuten bij de Ratten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws