Cercle Brugge wil stabiliteit van Monaco: “Hebben nood aan duidelijkheid”

Cercle Brugge wil stabiliteit van Monaco: “Hebben nood aan duidelijkheid”

09-03-2021 08:45
4

Cercle Brugge is een huis van komen en gaan geworden sinds de komst van AS Monaco. Groen-Zwart staat echter op een degradatieplek en schaduwcoach Julien Verriest laat zich uit over de situatie.

Cercle Brugge wil duidelijkheid en stabiliteit. “Ik wil niet eens weten waar we nu zouden zitten zonder Monaco, maar we hebben wel nood aan duidelijkheid en stabiliteit. Ik was vorige week nog eens op bezoek en sprak met Yves. Hij is ook van mening dat het seizoen goed moet voorbereid ­worden en de ploeg wordt gemaakt in het tussenseizoen.”

“Als de eerste spelers pas ­arriveren in september, is het vaak te laat”, gaat Verriest verder. “Ik weet wel dat er veel huurlingen van ­Monaco bij zijn en dat die in principe terug moeten, maar waarom laten ze die jongens niet nog een extra jaartje hier? Marcelin en Pavlovic zouden hier nog veel leren. En denk je dat Biancone gaat spelen in Monaco als hij terugkeert?”

“Dat geldt ook voor Musaba. Maar ze hebben wel kwaliteiten, onder de huidige trainers zouden ze zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen ze misschien wel nog de stap zetten. Ik hoop dat ze hieruit nu eindelijk eens lessen trekken, zodat we volgende zomer weer niet van onder nul moeten herbeginnen”, citeert Het Laatste Nieuws de schaduwcoach van Cercle.