'De Ketelaere kan knap seizoen beloond zien worden met fraaie trofee'

'De Ketelaere kan knap seizoen beloond zien worden met fraaie trofee'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 22:00ma 08-03-2021 om 22:00

Club Brugge is dit seizoen een machine die door de Belgische competitie dendert. Zo stevenen de mannen van coach Philippe Clement af op een tweede opeenvolgende landstitel. Daarnaast liggen er ook nog enkele individuele trofeeën voor het grijpen. Zo mogelijks ook voor Charles De Ketelaere.

Zo wordt traditiegetrouw aan het einde van het seizoen de trofee voor ‘Profvoetballer van het Jaar’ uitgereikt. Club lijkt hiervoor alvast enkele kandidaten in de rangen te hebben. Dan is er ook nog de ‘Trofee Raymond Goethals’. Dat is de trofee voor de beste trainer. Als Clement deze weet te winnen zou dit al voor de derde keer op rij zijn.  
En volgens La Dernière Heure is het Brugse goudhaantje, De Ketelaere, de topfavoriet voor de ‘Trofee Dominique D’Onofrio’. Deze onderscheiding bekroont het grootste talent op de Belgische velden. Voorwaarde is dat de speler op 31 december nog jonger was dan 20 jaar. Vandaar dat bijvoorbeeld een Noa Lang niet in aanmerking komt. Vorig seizoen won Yari Verschaeren deze trofee.

Normaal gezien werd de prijs maandag uitgereikt, maar organisator Alain Ronsse bevestigde bij Belga dat dit door corona-omstandigheden wordt uitgesteld. Ook de ‘Trofee Raymond Goethals’ zal verplaatst worden naar een latere datum dan de eerstgeplande 22 maart.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws