Breaking news

Licentiecommissie plaatst 16(!) clubs onder financieel toezicht: "Een wake-upcall"

'Slecht nieuws voor Juventus in aanloop naar cruciale CL-return tegen Porto'

'Slecht nieuws voor Juventus in aanloop naar cruciale CL-return tegen Porto'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 20:45ma 08-03-2021 om 20:45

Matthijs de Ligt moet de belangrijke Champions League-return van Juventus tegen FC Porto aan zich voorbij laten gaan. Volgens trainer Andrea Pirlo is de Nederlander niet fit genoeg om bij de wedstrijdselectie te zitten dinsdagavond. 

De Ligt trainde maandagochtend weer met de groep mee, maar de wedstrijd tegen Porto komt nog te vroeg. "Iedereen voelt zich eigenlijk best goed", vertelt Pirlo op de persconferentie. "De Ligt heeft een warming-up gedaan met het team vanochtend, maar speelde verder nog gescheiden van de groep. De andere spelers zijn beschikbaar. Niet allemaal honderd procent fit, maar het is goed om iedereen erbij te hebben."

In Italië wordt er voorzichtig aan de stoelpoten van Pirlo gezaagd, maar de trainer zelf geeft aan zich geen zorgen te maken over zijn toekomst bij de club. "Anders zou ik hier nu niet zijn. Ik weet dat het een belangrijke wedstrijd is, maar we focussen ons op één wedstrijd per keer. De club beslist over mijn toekomst en dat hangt af van de resultaten. De wedstrijd is als een finale voor ons, we moeten het om zien te draaien", sluit Pirlo af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws