Enkel Mignolet (Club Brugge) is een betere keeper dan Koffi (Moeskroen)

"Enkel Mignolet (Club Brugge) is een betere keeper dan Koffi (Moeskroen)"

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 18:44ma 08-03-2021 om 18:44

Royal Excel Mouscron is er zondag in geslaagd om de nul te houden tegen Standard. Bij Les Hurlus liep er met Hervé Koffi een echte uitblinker rond. Hij heeft ook Alexandre Teklak en Gert Verheyen helemaal overtuigd.

Bij La Dernière Heure spaarde Teklak de lof niet voor de doelman van Moeskroen. "Er zijn in België amper doelmannen die beter zijn dan hem", geeft Teklak aan. "Het is omdat hij voor Moeskroen speelt, dat hij ondergewaardeerd wordt. In onze competitie is enkel Simon Mignolet een betere keeper", aldus Teklak.

De Kat
Ook Gert Verheyen is stevig onder de indruk. "Zijn ploegmaats bij Moeskroen noemen hem een monster in doel, maar in Burkina Faso luidt zijn officiële bijnaam De Kat. Feit is dat Hervé Koffi zich tegen Standard ontpopte tot de man van de match", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

"Koffi heeft goeie voeten en een prima trap, maar bovenal is hij een doelman met persoonlijkheid, uitstraling én lef", gaat Verheyen verder. "Van al die spelers die nu bij Moeskroen spelen, horen we over enkele jaren niets meer. Behalve dan van Koffi. Die staat over een paar jaar vast bij een goeie ploeg onder de lat en dan zal je denken: “Weet je nog dat die ooit bij Moeskroen heeft gekeept?"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws