Ajax denkt niet meer aan Van Crombrugge: 'Overmars praat in Brazilië'

Ajax denkt niet meer aan Van Crombrugge: 'Overmars praat in Brazilië'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 16:49ma 08-03-2021 om 16:49

Ajax oriënteert zich in de zoektocht naar een nieuwe doelman op de Braziliaanse transfermarkt. João Paulo, keeper van Santos, staat op het Amsterdamse lijstje. 

Het Braziliaanse medium Gazeta Esportiva maakt maandagochtend melding van de Ajax-interesse in Paulo. De Amsterdammers hebben naar verluidt interesse, maar de onderhandelingen zitten nog in een 'pril stadium'.

Ajax-directeur Marc Overmars zou onlangs de zaakwaarnemers van Paulo hebben benaderd. Santos is vervolgens op de hoogte gesteld van de belangstelling. Overmars overweegt het voorstel binnenkort te formaliseren, klinkt het in Brazilië.

Paulo is een 25-jarige doelman, die bij Santos een contract heeft tot 31 augustus 2025. De Braziliaanse grootmacht kan dus vragen wat het wil. De club heeft zeventig procent van de transferrechten, de resterende dertig procent ligt bij Paulo.

De in het Braziliaanse Dourados geboren Paulo keept al zijn hele leven voor Santos. Alleen in 2020 had hij een basisplaats. Dit seizoen krijgt John Furtado weer de voorkeur van trainer Ariel Holan.

Ajax praat op de achtergrond ook met de geschorste Andre Onana over een nieuw contract. Maarten Stekelenburg vervangt hem onder de Amsterdamse lat en werd zondagavond door bondscoach Frank de Boer beloond met een terugkeer in de voorselectie van Oranje. Vorig zomer was Hendrik Van Crombrugge naar verluidt nog even in beeld bij Ajax, maar dat werd nooit concreet. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws