Kritiek op het Panathinaikos van Bölöni; 'Een team zonder aanvallend plan'

Kritiek op het Panathinaikos van Bölöni; 'Een team zonder aanvallend plan'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 15:32ma 08-03-2021 om 15:32

Laszlo Bölöni is momenteel aan de slag in Griekenland. Bij Panathinaikos loopt het momenteel evenwel serieus spaak in de Griekse competitie en ook de Griekse beker was er onlangs een exit voor de troepen van de Roemeen. 

Op 19 oktober van vorig jaar ging Bölöni aan de slag bij Panathinaikos. Hij was toen net ontslagen bij KAA Gent. In zijn eerste maanden boekte Bölöni nog de nodige zeges, maar de voorbije weken gaat het heel wat minder.

Op 14 februari won Panathinaikos voor de laatste keer in de competitie. Het won tegen Olympiakos met 2-1. Daarna volgde een 1-0 nederlaag tegen Panetolikos, een 1-1 gelijkspel tegen AEK Athene en een 1-0 nederlaag tegen PAS Giannina. Tegen die laatste ploeg liep het ook mis in de beker. Panathinaikos verloor zowel de heen- als de terugmatch van de kwartfinales met 2-1 van Giannina.

Volgens het Griekse Spor24 is Panathinaikos momenteel bezig aan haar slechtste reeks in 15 jaar tijd. Volgens die bron heeft Bölöni de greep op de spelersgroep verloren. 'Panathinaikos met Bölöni op de bank is een team zonder aanvallend plan, vooral in wedstrijden met kleinere teams, wanneer het zelf initiatief moet nemen.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws