'Boljevic (Eupen) mag dan toch spelen tegen Standard in de halve finale'

'Boljevic (Eupen) mag dan toch spelen tegen Standard in de halve finale'

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 14:35ma 08-03-2021 om 14:35

Laatste update: maandag 8 maart 2021 om 14:57ma 08-03-2021 om 14:57

Aleksandar Boljevic wordt door Standard uitgeleend aan KAS Eupen. In het huurcontract werd opgenomen dat Boljevic niet mocht spelen tegen Standard in de terugronde van de competitie. Eupen heeft dit aangevochten en gewonnen.  Dat meldt La Dernière Heure.  

Het gebeurt wel vaker in onze competitie dat uitgeleende spelers niet mogen meedoen in de wedstrijd tegen hun werkgever. Dat deed ook Standard bij zowel Avenatti die nu bij Royal Antwerp FC speelt als Boljevic. Maar nu is de huidige club van Boljevic, Eupen, naar de Licentiecommissie gestapt. De Panda’s hebben een aanvraag ingediend om Boljevic toch speelgerechtigd te krijgen voor het bekerduel van aanstaande zaterdag tegen Standard.

En volgens het reglement mag Eupen in dit uniek geval toch beroep doen op Boljevic. Op voorwaarde dat zij zijn volledige salaris betalen. Dit is bij Eupen het geval. Daardoor mag Eupen zowel zaterdag als later in de competitie beroep doen op Boljevic in de wedstrijden tegen Standard. Zonder de halve finale op zaterdag had Eupen het verzoek niet gedaan.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws