VP 11: Monster in de goal, Holzhauser maakt opnieuw zijn opwachting

VP 11: Monster in de goal, Holzhauser maakt opnieuw zijn opwachting

09-03-2021 10:30 Laatste update: 23:08
1

Op de afgelopen speeldag lieten de grote clubs weinig steken vallen, al moest Standard wel opnieuw een nederlaag slikken. Anderlecht bleef dan weer op 1-1 steken tegen KV Mechelen. Dit zijn de beste elf van het weekend én de maandag. 

Straffe Koffi
Excuses voor de voorspelbare woordspeling, maar Hervé Koffi kan Moeskroen in zijn eentje in de hoogste klasse houden. Koffi haalde een clean sheet tegen Standard en staat al een heel seizoen ijzersterk te keepen. Dat is ook nodig, want de tien spelers voor hem zijn niet van de beste kwaliteit.

Eerste goal in 63 matchen
Anderlecht kon niet winnen van KV Mechelen, maar dat lag zeker niet aan Matt Miazga. De boomlange verdediger is lastig te kloppen in de lucht en volgt een ideaal duo met Hannes Delcroix, die wel uitviel in de tweede helft. Andreas Hanche-Olsen hield de nul bij KAA Gent en staat voor de allereerste keer in dit team.

Op de linkerkant zagen we eindelijk de eerste goal van het seizoen voor Eduard Sobol. Die beleeft een lastig seizoen bij Club, maar werkte in twee keer wel mooi af. Op rechts is de onvermoeibare Daniel Munoz een schot in de roos voor KRC Genk

Holzhauser is terug
KRC Genk lijkt terug in vorm te geraken, en dat heeft ook met Bryan Heynen te maken. De controlerende middenvelder vijzelde zijn statistieken nog wat op met een assist. Bij Club Brugge was Ruud Vormer de draaischijf tegen Zulte Waregem, al zag hij zijn doelpunt wel afgekeurd worden. 

Bij Beerschot zat Raphael Holzhauser even in een dipje, maar tegen Waasland-Beveren zorgde hij toch al voor zijn vijftiende assist. In de tweede helft maakte hij bovendien ook nog het winnende doelpunt.

Chuk doet het weer
KAA Gent speelt niet zijn beste seizoen, maar kan wel rekenen op de goals van Roman Yaremchuk. Tegen KV Oostende scoore hij uit de enige grote kans en bezorgde hij zijn team zo de drie punten.

Bij Eupen kon Knowledge Musona twee keer scoren, waardoor de Oostkantonners toch nog een punt pakten op tegen OH Leuven. En dan is er natuurlijk nog Didier Lamkel Zé, die deze keer zorgde voor een goal en zorgde voor een penaltyfout.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)