Clement geeft Badji nog niet op bij Club Brugge: Juiste lessen trekken

Clement geeft Badji nog niet op bij Club Brugge: "Juiste lessen trekken"

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 10:16ma 08-03-2021 om 10:16

In de partij tegen Zulte Waregem deed Philippe Clement een opvallende wissel door Youssouph Badji al na dertig minuten naar de kant te halen. Heeft Badji het daarmee helemaal verkorven bij Club Brugge?

In het verleden haalde Clement Percy Tau en David Okereke al snel naar de kant, maar echt helpen deed dat het duo niet. Badji krijgt echter nog kansen om zich te bewijzen bij Club Brugge. "Dit wil ook niet zeggen dat mijn geloof of vertrouwen in Badji weg is", zegt Clement bij Sporza.

"Maar hij moet de juiste lessen trekken. En dat gaat hij ook doen in de toekomst. Maar er is een bepaalde boven- en ondergrens en het was onder de ondergrens. En ik hoop dat hij bij zijn volgende minuten weer boven die grens zit", aldus de trainer van Club Brugge.

Zijn vervanger was Daniel Perez. "Ik vind dat Perez heel goed is ingevallen en dat op een betere manier heeft ingevuld. Dat wil niet zeggen dat die hiërarchie nu zo is voor de toekomst. Ik kijk naar de prestaties per wedstrijd, per week, per maand. Op basis daarvan krijgen ze kansen", besluit Clement.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws