Genk vol vertrouwen na drie zeges op rij: We zijn klaar voor RSC Anderlecht

Genk vol vertrouwen na drie zeges op rij: "We zijn klaar voor RSC Anderlecht"

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2021 om 08:15ma 08-03-2021 om 08:15

Na enkele mindere weken heeft KRC Genk zich weer kunnen herpakken met goede resultaten in de Croky Cup en de Belgische competitie. Dat zorgt voor vertrouwen bij de Limburgers, die zondag tegenover RSC Anderlecht staan.

Nog niet zo lang geleden was er een crisissfeertje bij Genk, maar die is na drie zeges op rij helemaal omgeslagen. "Je merkt aan iedereen dat er een nieuwe wind door de ploeg waait. De mindset is veranderd", zegt Paul Onuachu bij Het Nieuwsblad.

Dat zorgt ook voor vertrouwen voor het bekerduel tegen RSC Anderlecht. "Er komt nu een belangrijk duel aan: de bekermatch tegen Anderlecht. We hebben dit seizoen al twee keer verloren van hen. Dat kunnen we geen derde keer laten gebeuren. We zijn er klaar voor", geeft Onuachu aan.

Fitte Onuachu
In die partij zal Genk rekenen op Onuachu, die het de laatste weken wel wat moeilijker had en op de bank werd gezet. "Terecht", zegt Onuachu. "Ik was toe aan wat rust. Als je die rol hebt, moet je je lichaam goed verzorgen. Dat doe ik. Maar dan nog is het niet overbodig als je eens een match uit de ploeg gehaald wordt om te recupereren", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws