Ontketende Bale en Kane eisen de hoofdrol op bij Tottenham Hotspur

07-03-2021 22:45

Tottenham Hotspur heeft ook de derde wedstrijd in een week tijd gewonnen. In het duel met Crystal Palace eisten Gareth Bale en Harry Kane de hoofdrol op: 4-1.

De wedstrijd tussen Tottenham en Crystal Palace had een Belgisch tintje. Toby Alderweireld kreeg directe tegenstander Christian Benteke in de ogen. Die laatste verkeert de voorbije weken weer in betere vorm en trok die lijn ook tegen de Spurs door.

Bale heeft de smaak flink te pakken, zo werd tegen Palace nog maar eens duidelijk. Op aangeven van Kane, opende de Welshman de score. Nog vuur rust wist Benteke echter gelijk te maken met een harde en precieze kopstoot. Maar Tottenham liet zich niet gek maken en stelde in de tweede helft al snel orde op zaken. Opnieuw scoorde Bale, waarna het woord was aan Kane. Hij maakte de 3-1 en 4-1. Zijn laatste goal was veruit de mooiste.

Tottenham doet nog volop mee in de strijd om een Champions League-ticket. De Londenaren staan nu zesde, al is de achterstand op nummer vier Chelsea maar twee punten.