Club Brugge vergeet uitschakelingen met makkelijke zege tegen Zulte-Waregem

Club Brugge vergeet uitschakelingen met makkelijke zege tegen Zulte-Waregem

Gepubliceerd: zondag 7 maart 2021 om 17:50zo 07-03-2021 om 17:50

Laatste update: zondag 7 maart 2021 om 17:57zo 07-03-2021 om 17:57

Club Brugge heeft met 3-0 van Zulte-Waregem gewonnen. De ploeg van Dury kon nooit echt een vuist maken. Club Brugge vergeet met deze zege een moeilijke week van exits uit de Europa League en Croky Cup.

Club Brugge startte met balbezit, maar Zulte-Waregem zette hoog druk en kon enkele keren tegenprikken. Club had het moeilijk echt gevaar te creëren. Z-W verdedigde goed en efficiënt. In de twintigste minuut verspeelde Marcq de bal. In een overtal-situatie kon vond Chong eerst nog Bostyn op zijn weg. Badji trapte de rebound binnen.

Uit ontevredenheid van Clement werd diezelfde Badji even later gewisseld door Perez. Even later verloor Opare de bal. De weg voor Sobol lag open. In twee keer trapte hij de 2-0 binnen, een uppercut voor Zulte-Waregem.

De ploeg van Dury legde er zich niet bij neer. Met een offensiefje konden ze Club Brugge op het einde van de tweede helft het leven zuur maken.

Ook in de tweede helft bleef Club Brugge dominant aan de bal. Met Vormer, Chong en Lang had Club meerdere kansen op de 3-0, maar telkens werden deze redelijk nonchalant de nek omgewrongen. Zulte-Waregem kwam slechts geringe keren aan de overkant.

Op het uur was de 3-0 toch daar. Chong speelde na een knappe actie af naar Lang die de 3-0 binnen pegelde. Wedstrijd gespeeld. Zulte-Waregem kon zo goed als niet meer op de helft van Club Brugge vertoeven. Club Brugge kwam nog het dichtst bij ene volgend doelpunt, maar de wedstrijd liep rustig op een einde.

Zulte-Waregem doet een slechte zaak met het oog op Play-Off 1. Club Brugge herpakt zich zo goed als perfect.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws